Päivähoitoon/esiopetukseen hakeminen

Päviähoitoon hakeminen tapahtuu Vaasan kaupungin kotisivujen kautta. Voit tarvittaessa pyytää lisää tietoa hakumenettelystä päiväkodin johtajalta.

Esiopetukseen hakeminen tapahtuu olemalla yhteydessä päiväkodin johtaja Linda Vähäkankaaseen sposti: linda.vahakangas@vaasankristillinenkoulu.fi tai puh. 050 4368 669 tai täyttämällä esitietolomake.

Päiväkoti Lyhty toimii Vaasan kaupungin palvelusetelipäiväkotina. Se tarkoittaa sitä, että haet päiväkotipaikkaa Vaasan kaupungin nettisivujen kautta ja täytät palvelusetelihakemuksen. Hakemukseen kirjataan hoidon tarve sekä ensisijainen hoitopaikka. Tässä vaiheessa valitset päiväkodiksi päiväkoti Lyhdyn.

Tässä linkki hakemukseen: https://varhaiskasvatus.vaasa.fi/HCW.Welfare.Commo...

Vaasan kaupungin ohjeistus ja listietoa: https://www.vaasa.fi/asu-ja-ela/varhaiskasvatus-ja-koulut/varhaiskasvatus/tietoa-yksityisille-palveluntuottajille/

Päivähoitomaksut ovat samat kuin kunnallisessa päivähoidossa. Laskutus hoidetaan päiväkoti Lyhdyn kautta. Lisätietoa ja tarkat laskutussummat löytyvät myös Vaasan kaupungin varhaiskasvatuksen palvelusetelin sääntökirjan erityisestä osasta sivulta 18.

Lisätietoa voi kysellä päiväkodista. Yhteystiedot sivun oikeassa alareunassa.